Het "denk" gedoe

De laatste dagen ben ik bezig geweest met de sectie "Mijn gedachten", in een poging om het toch wat meer op de oorspronkelijke opzet te laten lijken. 's Nie helemaal gelukt en ik ben er ook nog niet over uitgedacht - maar wel weer lekker wat bezig geweest met wat je met Drupal kan en dat is ook wel weer wat waard.

De pagina waar je komt als je deze link bovenin kiest is nog dezelfde, maar het keuzemenu dat eerder onderin stond is verplaatst naar de linkerkant. Dat geeft me de mogelijkheid om hetzelfde menu ook te laten zien op andere pagina's binnen deze sectie zonder dat het van plaats verandert. Ik ga er nog een paar keuzes aan toe voegen want de nieuwe dingen die ik op de site heb bijgebouwd zijn mogelijkheden om in de langere teksten te zoeken op trefwoorden of woorden in de tekst en die zijn nu nog voorbehouden aan geregistreede gebruikers - vooraslnog alleen mijzelf dus. 

Verder heb ik de "Denkbank" pagina aangepast, er staat nu niet meer de inhoud van de teksten maar een regeltje waar het over gaat. Dat geeft ruimte voor wat meer items per pagina. Die manier van weergeven heb ik wel behouden voor de zoekpagina's overigens.

De oorspronkelijke look and feel van mijn webapp heeft nog steeds wel wat, maar ik denk dat dit beter past bij de rest van de site.

Tags: