Meer met muziek?

Misschien ben ik knetter, maar nu ik die rooie gitaar heb gekocht die ik altijd al had willen hebben kom ik toch wat vaker in een muziekzaak. Omdat de andere gitaar die ik had geen versterkt geluid meer wilde maken heb ik die daar laten repareren (wat moet ik met twee werkende electrische gitaren? Maar goed, wat moet ik úberhaupt met zes gitaren?) en kreeg ik veel knorretjes omdat ik het ding zo stofiig had laten worden.

Durf ik er nu met m'n akoestische bas nog wel naar toe? Want die hals ik volgens mij niet helemaal recht meer. Het heeft me in elk geval opgeleverd dat ik hem maar weer eens een keer wat opgepoetst heb, en me ben gaan afvragen of ik daar ook nog een koffer voor had.

Ik heb me ook een oplossing laten wijzen voor dat ene effectpedaal dat ik heb dat geen input voor een DC voeding heeft. Daar was natuurlijk wel een snoertje voor te krijgen (al waren ze bijna vergeten dat ze dat nog hadden zeiden ze) om aan te sluiten in plaats van een batterij en toen ben ik maar aan het ijzerzagen gegaan om het geval daarna weer netjes dicht te kunnen schroeven.

Als ik nou kon afkomen van mijn fobie om plaatsen op te zoeken waar ik mensen kan ontmoeten om mee samen te spelen is het misschien ook ergens goed voor dat ik dit alles doe of kom ik er ook nog eens wat verder mee...